Juu eli siis kuten jo tuossa boxissa jo kyseltiinkin, niin ei. Napu ei ole kuollut eivätkä myöskään Berryt ole sitä tehneet. Mun kesäloma on vaan ollu hirveen kiireinen, sillä olin töissä kesä-heinäkuun + olin lapsenlikkana yhden viikon poissa kotoa + 2 melkeen viikon pituista leiriä ja muita kiireitä, joten tämän vuoksi en ole istunut koneella pelaamassa simsiä. Jatkoa aion kuitenkin tehdä, sillä tavoitehan oli päästä kymmenenteen sukupolveen ;) Osan tulemisesta en osaa sanoa yhtään mitään, mutta mulla pitäis ainaki jonku verran olla tolla kuvia seuraavaa osaa varten, jos en nyt ihan väärin muista.

Berryjä pelailen sitten kun on aikaa, ja uudesta osastakin ilmoittelen sitten teille, kun sellainen ilmestyy! Joten älkää ensimmäisenä luulko, että kuolema on koittanut. Napullakin on elämä, uskokaa tai älkää ;)

Demi: Arvostan sitä, miten puolustit mua boxissa, mutta en loukkaantunut mekkofanin kommentista C: Kiitos kuitenkin! Ihana huomata että muistä välittäviäkin ihmisiä on vielä olemassa!

mekkofani: Vastasin kai tässä postauksessa kysymykseesi? Mukava, että odottelet uusia osia, mutta harmiksesi voin ilmoittaa, ettei nyt ainakaan hetkeen niitä ole tulossa :/

osista ilmoittaneet: luen osanne heti kun ehdin!

Napu kiittää ja kuittaa! C:

ps. miten teidän kesä on menny? Voitte heittää kommentilla <: