Eli siis menen lastenleirille isoseksi 4.7-7.7, joten en voi silloin luonnollisesti lukea uusia osianne/ julkaista uutta osaa. Olen kuvannut uuden osan puoleenväliin, ja tekstitkin niihin kuviin löytyy, mutta julkaisen sen vasta leirin jälkeen :) Tuohon mun boxiin monet ovat ilmoittaneet uusista osistaan, mutta en valitettavasti ennen leiriä ehdi niitä lukea, sillä on vielä paljon pakkaamista. Luen ne heti leiriltä kotiuduttuani, toivottavasti ymmärrätte! :)

Huomasin myös boxissani, että siellä ollaan harrastettu toisen nimimerkillä kirjoittelua, mikä on sinänsä kurjaa. Onneksi kuitenkin se selvisi nopeasti, että kyseessä oli huijari, enkä muutenkaan uskoisi oikean Yunin noin kirjoittavan :) Sen vaan huomaa noista nimimerkkivarkaista, että heillä ei ole omaa elämää, ja yrittävät elää toisen elämää, kommentoimalla toisen nimimerkillä. Ei ole fiksua, eikä mukavaa kenestäkään, eihän? Toivoisinkin, että sinä Yuniksi itsesi maininnut, keksisit oman nimimerkin, ja etsisit mieluistasi luettavaa :) Eihän Berryjä oo kenenkään pakko lukea, ja kun mainitsit, että et niistä pidä, niin etsi jotain luettavaa, mistä pidät :) Mulla on tuolla reunalla linkkilista, niin sieltä vaan etsimään! Varmasti löydät jotain lukemisen arvoista! :)

Täällä on edelleen Berryjen 2 vuotis arvonta käynnissä. Arvon voittajan 7.7, kun tulen leiriltä :) Sen jälkeen ei voi enää osallistua, mutta onhan teillä tässä melkeen viikko aikaa ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


photo by me

~Napu