Kun en saanut aikaiseksi laittaa tänne joulukalenteria, niin teenpäs tämmöisen jutun :) Eli leikin ideana on, että minä aloitan tarinan ja te jatkatte, kukin haluamallaan tavalla. Tämä tarina on siis Berryjen joulukuusta. Saatte siis kerrankin päättää, mitä Berryissä tapahtuu ^^ Tätä tarinaa en siis toteuta kuvituksin.

Ohjeet:
-jos haluat ottaa tarinaan mukaan muitakin hahmoja, kuin se mikä esiintyy alussa, niin voit käyttää kaikkia Berryläisiä (Meri, Juuso, Eveliina, Vilma, Pilvi, Jalmari, Ariel, Emilia tai Hannu) Voit myös ottaa joitain satuhenkilöitö yms. :)
-kun jatkat toisen lausetta laita alkuun pistepistepiste, eli näin:

Hemuli sanoo:
Kerttu söi pullaa...

Muumipeikko (sinä) sanoo:
... ja joi glögiä päälle.


-Jos taas edellinen on lopettanut pisteeseen, sinä aloitat uuden lauseen isolla alkukirjaimella :) Saat siis itse päättää, kuinka pitkästi jatkat ja haluatko kirjoittaa lauseen loppuun itse, vai haluatko toisen jatkavan :)
-Jokainen saa jatkaa tarinaa niin monta kertaa kuin haluaa
-Tarinaan ei sitten mitään väkivaltaa yms. sillä tarina tulee Berryjen joulukuusta ja kaikesta, mitä heille silloin tapahtuukaan ;)
-Voit jatkaa myös jollain puherepliikillä :)
-Tarinan jatkamis aikaa on siihen 24 päivään asti :)
-Kaikkien kirjoittaneiden kesken arvon jotain kivaa teidän pään menoksi ;) Palkintoa en vielä tiedä, se jää nähtäväksi, mutta luultavasti jotain "virtuaalista" kuitenkin :)

//EDIT: Jos väliin tulee sellaisia kommentteja, jotka ovat esim. hups en ehtiny, yms niin poistan ne, että ihmisten on helpompi jatkaa ^^
Jos et ole katsonut taloesittelyäni, näet sen täältä

Säännöt selkis? No hyvä :) Sitten voinkin aloittaa...
----------------------------------------------------------------------------
Oli joulukuun ensimmäinen päivä. Juuso katsoi ikkunasta ja huomasi...